نکات ضروری برای تهیه آب معدنی باید بدانید

متخصص تغذیه توصیه کرد :در صورتی که آب های بطری شده از منابع پایین دست تامین شود ، در معرض آلودگی با افت کش ها هستند. بعضی از این آب ها ممکن است دارای سدیم، نیترات و نیتریت بیش از حد مجاز باشند که لازم است برای انتخاب نوع آب…
بیشتر بخوانید

چرا باید به اندازه کافی آب بخوریم؟

  آب، معجزه‌ی زیبایی و سلامت بدن شما است! اگر سردرد دارید دائما خسته و کم‌انرژی هستید یا به سلامت اندام و پوست و موی خود اهمیت می‌دهید تا می‌توانید این ماده‌ی شفاف را بخورید. در حقیقت، آب اکسیر جوانی خانم‌ها است چرا باید آب‌ بخوریم؟ کاهش وزن نوشیدن آب…
بیشتر بخوانید

درمان با آب معدنی

استفاده از آب‌های معدنی، تاریخی بسیار کهن دارد ولی استفادهٔ علمی از آب‌ها پس از شناخت اثرات درمانی آن‌ها در قرن اخیر تحقق یافته‌است. آب‌های معدنی به روی بدن انسان یا مخصوصاً نواحی ویژه‌ای از بدن دارای اثراتی می‌باشد که این اثرات در هنگام مصرف مستقیم از آب چشمه (یعنی…
بیشتر بخوانید

انواع آب معدنی طبیعی

۱- آب معدنی طبیعی گازدار آب معدنی است که پس از پالایشهای مجاز  و بسته بندی دارای دی اکسید کربن به همان میزانی است که آب معدنی در سرچشمه آب داشته است و بطور آشکار تحت شرایط فشار و دمای عادی متصاعد می شود. ۲- آب معدنی طبیعی بدون گاز آب معدنی…
بیشتر بخوانید

آب معدنی چیست

نگاه اجمالی آبهای معدنی ، از چشمه‌های طبیعی یا چشمه‌هایی که مصنوعا ایجاد کرده‌اند، جریان دارند و آنها را در همان سرچشمه در ظرف مخصوصی پر می‌کنند و برای مصرف حمل می‌نمایند. آب چشمه‌ها بطور کلی دارای نمکهایی هستند که در موقع عبور آب از سطح زمین در آن حل…
بیشتر بخوانید

طبقه‌بندی آب‌های معدنی

  آب معدنی اسیدی: این آب‌ها باید لااقل در یک لیتر، یک گرم انیدرید کربنیک طبیعی آزاد محلول داشته باشد. آب معدنی سولفات سدیم‌دار: آب این چشمه‌ها دارای سولفات سدیم و همچنین کلرور سدیم و بی‌کربنات سدیم می‌باشند. آب چشمه‌های تلخ: مهم‌ترین ماده شیمیایی که در آب این چشمه‌ها موجود…
بیشتر بخوانید

کارخانه گراندسو

درساخت کارخانه آب معدنی گراندسو کلیه الزامات بهداشتی مطابق با اخرین ایین نامه های اداره استاندارد ایران و استاندارد های بین المللی رعایت گشته و نیروهای آموزش دیده تحت آزمایشات مئاوم پزشکی و سلامت قرار میگیرند
بیشتر بخوانید